Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 |  


26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

14-04-2018 18:18:17

Πρέβεζα: Το Adesso espresso bar – Αγαπημένο checkpoint της πόλης

Μικρό και cozy, το καφε Adesso espresso bar βρίσκεται στην καρδιά της Πρέβεζας (Φόρος) με όμορφη αισθητική, φιλικό περιβάλλον, ό,τι πρέπει για coffee break, μια στάση από τα ψώνια ή άραγμα με βιβλίο.

Εδώ δοκιμάζουμε εξαιρετικό καφέ σε πολύ καλές τιμές, καθώς και ροφήματα σοκολάτας, cocktail, χειροποίητες μπάρες ενέργειας και γλυκίσματα.

Μια όμορφη μπάρα με άνετα τραπεζάκια ανοίγει από το πρωί για καφεδάκια και στην ουσία είναι ένα στέκι για όλες τις ώρες.

 

 

Το Adesso espresso bar είναι ξεχωριστό καφέ, με άλλη προσέγγιση, διαφορετική από τις μεγάλες καφετέριες που έχεις συνηθίσει. Ζεστός, όμορφος χώρος, με χαλαρή μουσική και καλό καφέ.

Εκτός από όλες τις κλασσικές επιλογές, εδώ μπορείς να πιεις απολαυστικά cocktails, από νωρίς το απόγευμα μετά τη δουλειά, μέχρι το βράδυ. Η ατμόσφαιρα που θα συναντήσεις, θα σου αρέσει τόσο πολύ, που θα θέλεις να καθίσεις όλη μέρα.

 

 

Εάν θέλεις να απολαύσεις τον καφέ στο χώρο σου, αρκεί ένα τηλεφώνημα στο 26820 22989 και η ομάδα του Adesso espresso bar θα σε εξυπηρετήσει άμεσα.

 

 

Adesso espresso bar

Αντιτάνων 99 (Φόρος)

Πρέβεζα

Τηλ. 26820 22989ΠΡΟΒΟΛΗ περισσότεραΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ