Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 |  


26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

02-03-2018 10:43:53

ΚΠΕ Φιλιππιάδας: Φυσικά Οικοσυστήματα και Γλυκό Νερό: Σχέσεις Αλληλεξάρτησης

Το ΚΠΕ Φιλιππιάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Κ.Π.Ε.) – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ 2014-2020», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε συνεργασία με το ΚΠΕ Καστοριάς, οργανώνει θεματικό (Β΄ επιπέδου) τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο στη Φιλιππιάδα για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, την Παρασκευή 2, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018.
Το θέμα του σεμιναρίου είναι: «Φυσικά Οικοσυστήματα και Γλυκό Νερό: Σχέσεις Αλληλεξάρτησης» και είναι σύμφωνο με το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας για το Νερό (22/3/2018) που είναι “Natureforwater” που καλεί στην προστασία του φυσικού κόσμου για την εξασφάλιση του γλυκού νερού που έχει ανάγκη ο πλανήτης.
Το σεμινάριο έχει έναρξη στις 16:30 της Παρασκευής και λήξη στις 14:30 της Κυριακής.
Η θεματολογία του σεμιναρίου σχετίζεται και με τις θεματικές ενότητες του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Π.Ε. «Λίμνες: Πηγές Έμπνευσης για Προγράμματα Π.Ε.» που συντονίζει το ΚΠΕ Καστοριάς και κομβικός συντονιστής είναι το ΚΠΕ Φιλιππιάδας.
Το σεμινάριο απευθύνεται
Α. Σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης των Νομών Πρέβεζας, Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς και Αχαΐας.
Β. Σε εκπαιδευτικούς των συνεργαζόμενων ΚΠΕ του Δικτύου ή/και άλλων ΚΠΕ που ενδιαφέρονται για το θέμα.ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ περισσότεραΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ