Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 |  


26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

11-10-2017 12:55:12

Στην Πρέβεζα ο Γ. Καμίνης. Απηύθυνε μήνυμα για ενωμένη Κεντροαριστερά

Την Πρέβεζα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς Γιώργος Καμίνης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Συνομίλησε με τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Περικλή Βασιλάκη αλλά και τον Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΑΣΥΠ Δημήτρη Παππά.

Ο κ. Καμίνης σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, σημείωσε ότι θα περιοδεύσει σε Γιάννενα, Άρτα και Ηγουμενίτσα, τονίζοντας ότι «Θα εξηγήσουμε στον κόσμο τι έχουμε αναλάβει. Θα δημιουργήσουμε την Κεντροαριστερά, μια ενωμένη Κεντροαριστερά, καθώς απαιτείται μια μεγάλη αλλαγή στο πολιτικό σύστημα.

Από δω και πέρα θα πρέπει η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, πλέον να λογαριάζουν πάρα πολύ σοβαρά, το γεγονός ότι θα υπάρχει μεταξύ τους ένας καινούριος πολιτικός παράγοντας, παράγοντας σταθερότητας,  ο οποίος θα ξεκινήσει τη συζήτηση για το μέλλον της Χώρας. Πρέπει να συζητήσουμε πάρα πολύ σοβαρά, να δούμε τι έγινε σε άλλες Χώρες που παρότι μπήκαν μετά από εμάς στην κρίση, βγήκαν πριν από εμάς. Όπως η Κύπρος, η Ιρλανδία η Πορτογαλία, η Ισπανία. Τι έκαναν αυτές οι Χώρες και τα κατάφεραν; Είναι πολύ απλό, σε τέσσερα – πέντε θεμελιώδη ζητήματα οι πολιτικές δυνάμεις συμφώνησαν μεταξύ τους και ανεξάρτητα ποιος βρίσκεται στην διακυβέρνηση των χωρών, εφαρμόζει αυτά τα κοινά συμφωνηθέντα.

Τώρα λοιπόν που τελειώσαμε με τα διαδικαστικά για την εκλογή της ηγεσίας της Κεντροαριστεράς, πάμε όλοι μαζί να συζητήσουμε, να αντιπαραθέσουμε τις απόψεις μας, για να πάμε στο Συνέδριο, στη μεγάλη σύνθεση που θα μας φέρει όλους μαζί, ώστε στις επόμενες εκλογές να είναι ένα μεγάλο κόμμα στη Βουλή» ανέφερε ο κ. Καμίνης.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αθηναίων συνομίλησε με συμπολίτες και επισκέφθηκε αιρετούς της πόλης.

Άρης ΤσελίκοςΠΟΛΙΤΙΚΗ περισσότεραΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ