Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 |  


26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

11-11-2017 20:37:14

Πρέβεζα: Τρεις νέοι γιατροί στο Νοσοκομείο αλλά… κανένας για την «Παθολογική»

«Μετά βαΐων και κλάδων» υποδέχθηκε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας, τρεις γιατρούς που κατέφθασαν πριν από λίγες ημέρες… Δημοσιεύτηκε μάλιστα και ανακοίνωση «καλωσορίσματος» (;;;)

Πρόκειται για ένα Νευρολόγο, ένα γιατρό Παθολογοανατομίας (εργαστηριακό) και έναν Αναισθησιολόγο. Κανένας όμως γιατρός -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν ήλθε για την κρισιμότερη Κλινική του Νοσοκομείου, την Παθολογική, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα έλλειψης ιατρικού προσωπικού…

Υπάρχει βεβαίως η… δέσμευση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Παν. Νικολόπουλου, ο οποίος «έταξε» Παθολόγο, μάλλον για τα μέσα Ιανουαρίου του 2018… Μέχρι τότε ο Θεός βοηθός για τους Παθολόγους που δίνουν μάχη να τα φέρουν βόλτα...

Οι δύο από τους τρεις νέους γιατρούς που ήλθαν στο Νοσοκομείο μας είναι μέσω προκήρυξης του 2009 επί θητείας Δημ. Αβραμόπουλου. Ο τρίτος γιατρός μετατέθηκε από τη Φλώρινα.

Αξίζει να σημειωθεί  πως, παραμένει με ερωτηματικό  η πληρωμή για κάποιους από τους επικουρικούς γιατρούς του Νοσοκομείου, διότι η Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου θεωρεί πως επειδή ξεπέρασαν τη διετία είναι μή σύννομη η πληρωμή τους και δεν την υπογράφει… Για το συγκεκριμένο θέμα «έταξε» λύση ο αναπλ. Υπουργός Υγείας Π. Πολάκης. Για να δούμε..

Άρης ΤσελίκοςΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ περισσότεραΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ