Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 |  


26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

06-12-2017 21:24:05

Πρέβεζα: Συγκέντρωση στα Δικαστήρια την Δευτέρα. Η Κυβέρνηση τρομοκρατεί όσους εμποδίζουν πλειστηριασμούς

Είναι γνωστή η προσπάθεια καταστολής από την Κυβέρνηση όσων επιχειρούν να εμποδίσουν πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Επιχείρηση ακύρωσης πλειστηριασμού είχαμε και στην Πρέβεζα πριν από λίγους μήνες από συμπολίτες, μέλη του ΠΑΜΕ και άλλες οργανώσεις.

Με ανακοίνωσή της η Γραμματεία Πρέβεζας του ΠΑΜΕ, καλεί την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Δικαστήρια Πρέβεζας, ενάντια – όπως αναφέρει – στη συνεχιζόμενη προσπάθεια τρομοκράτησης στελεχών του Εργατικού Κινήματος για τη δράση τους ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Σύμφωνα με το ΠΑΜΕ «Εκ νέου εισαγγελέας και αστυνομία σέρνουν σε καταθέσεις και δίκη αγωνιστές, μέλη των ταξικών σωματείων και μαζικών φορέων επειδή πρωτοστατούν ώστε να μην πέσει καμία λαϊκή κατοικία στα χέρια αρπακτικών. Δεν θα τους περάσει».

Σαφώς και μέλη του ΠΑΜΕ πρωτοστάτησαν στις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών και για το λόγο αυτό άλλωστε η πλειοψηφία της κοινής γνώμης τους απένειμε τα εύσημα που ύψωσαν το ανάστημά τους απέναντι στην αντιλαϊκή «αριστερή» κατά τα άλλα Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Εκτιμούμε ότι το ΠΑΜΕ γνωρίζει πως τα όργανα του Κράτους, είναι υποχρεωμένα να εφαρμόζουν σε κάθε περίπτωση το νόμο, ανεξάρτητα εάν διαφωνούν ή συμφωνούν.

Πιστεύουμε πως η κινητοποίηση του ΠΑΜΕ την Δευτέρα δεν έχει στο στόχαστρο ούτε την Εισαγγελία αλλά ούτε και τους αστυνομικούς της Πρέβεζας, αλλά την πολιτική των αντιλαϊκών νόμων που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ  φτωχοποιώντας και εξαθλιώνοντας τα μεσαία και κατώτερα κοινωνικά στρώματα.

Η Κυβέρνηση βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΜΕ, διότι αυτή είναι που αφήνει άστεγο τον κόσμο προκειμένου να υλοποιήσει όσα υπέγραψε...

Άρης ΤσελίκοςΠΟΛΙΤΙΚΗ περισσότεραΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ