TAYTOTHTA - Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 |  

Μ.Η.Τ. 232309



26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

10-09-2020 15:51:49

Πρέβεζα: Οι μύδροι του Κ. Μπάρκα και τα… φυλλάδια που δεν μοιράστηκαν

Εκτός τόπου και χρόνου φαίνεται να βρίσκεται ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας ο οποίος με μια σκληρή ανακοίνωση εξαπολύει μύδρους κατά του Διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας Δημ. Σκανδάλη καταγγέλλοντάς τον για αντιδημοκρατική συμπεριφορά…

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Μπάρκας αναφέρει: «Καταγγέλλουμε την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας, κ. Σκανδάλη, που έδωσε εντολή να απομακρυνθεί από τον χώρο του Νοσοκομείου ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, ο οποίος πραγματοποιούσε συνάντηση στον αύλειο χώρο με το Σωματείο Εργαζόμενων τηρώντας τα προβλεπόμενα εκ του Νόμου απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, όπως αποδεικνύεται και από το σχετικό φωτογραφικό υλικό. Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας, κ. Κικίλιας. Είναι ο αντιδημοκρατικός και αλλαζονικός τρόπος συμπεριφοράς του πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Άρτας, που εξαργύρωσε τα κομματικά ένσημα οριζόμενος  στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, διοικώντας με «εντέλλεσθε» και αυταρχικά. Η τρομοκρατία που επιβάλλει στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου δεν θα περάσει. Η καταστροφή, που δρομολογείται με απολύτως δική του ευθύνη και της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα σταματήσει» καταλήγει το δελτίο τύπου του Βουλευτή.

Η ανάγκη προβολής και αντιπολίτευσης που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ -στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Βουλευτής Κ. Μπάρκας- ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Όπως έχει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, τα Νοσοκομεία τηρούν αυστηρό πρόγραμμα επισκέψεων λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μπάρκας και τα άτομα που τον συνόδευαν, μπήκαν στο Νοσοκομείο και μάλιστα κάποιοι εξ’ αυτών ήθελαν να μοιράσουν και φυλλάδια!!!

Εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού ήθελαν να μοιράσουν φυλλάδια στο χώρο του Νοσοκομείου…

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Διοίκηση του Νοσοκομείου πρότεινε να γίνει συνάντηση του Βουλευτή με γιατρούς σε ειδικό χώρο του Διοικητηρίου, όπου πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις του Συλλόγου Εργαζομένων… κάτι που ο Βουλευτής μάλλον αρνήθηκε και προτίμησε τον χώρο στο Εκκλησάκι του Νοσοκομείου, όπως φαίνεται και στη σχετική φωτό.

Μάθαμε μάλιστα ότι κάποιοι από τη συνοδεία φώναζαν μέσα στο Νοσοκομείο για «τρομοκρατία» και άλλα τέτοια…

Απαράδεκτες συμπεριφορές από ένα κόμμα που πριν από ένα χρόνο βρίσκονταν στην εξουσία, αλλά δεν μπορεί μέχρι σήμερα να συνειδητοποιήσει ότι την έχασε.

Την ώρα που στα Νοσοκομεία δεν επιτρέπονται ούτε οι συνοδοί των ασθενών υπό τον φόβο του Κορωνοϊού, κάποιοι θρασύτατα φαίνεται να θέλουν να κάνουν κομματική προπαγάνδα… και μάλιστα βγάζουν καταγγελίες για αντιδημοκρατικές συμπεριφορές.

Άρης Τσελίκος







ΠΟΛΙΤΙΚΗ περισσότερα



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ