Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 |  


26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

24-02-2019 22:22:26

Πρέβεζα: Εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ με ομιλητή τον Μιχ. Κατρίνη. Ποιοί απουσίαζαν

Σε κομματική εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΕ ΚΙΝΑΛ Πρέβεζας, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, μίλησε σήμερα το απόγευμα ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης.
Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και το 2ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής στις 30 και 31 Μαρτίου.

 

 

Στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα, τόσο ο ομιλητής όσο και μέλη του κόμματος που πήραν το λόγο, άσκησαν έντονη κριτική στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την τακτική της να μαζεύει γυρολόγους Βουλευτές προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία, ενώ τονίστηκε πως πρέπει να γίνει ξεκάθαρο στους πολίτες ότι ο κεντροαριστερός χώρος εκπροσωπείται μόνο από το Κίνημα Αλλαγής.

 

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Ευάγγελος Ροπόκης, ο πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Γιαμάς, ο πρώην Βουλευτής Δημ. Ντούσκας, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, υποψήφιοι Βουλευτές, Σύμβουλοι, στελέχη και φίλοι του κόμματος.

Αρνητικά σχολιάστηκε από παρευρισκόμενους η απουσία του Δημάρχου Πρέβεζας Χρ. Μπαΐλη όπως και του πρώην Νομάρχη Βασ. Ιωάννου.

Ο Μιχάλης Κατρίνης σε δηλώσεις του στην Τ.Φ., ανέφερε χαρακτηριστικά: Βρεθήκαμε  σήμερα στην Πρέβεζα και κάναμε μία πολύ γόνιμη και ζεστή συζήτηση με τα στελέχη και τους φίλους του ΚΙΝΑΛ σε μια συγκυρία πολύ κρίσιμη και για τη Χώρα αλλά και για την Παράταξη. Δυστυχώς η Χώρα ζει έναν πρωτοφανή θεσμικό και πολιτικό ευτελισμό, μια ετερόκλητη πλειοψηφία η οποία συγκροτείται από Βουλευτές οι οποίοι είναι δεξιοί, ακροδεξιοί, γυρολόγοι και στηρίζουν τον κ. Τσίπρα ώστε να χει την πλειοψηφία στη Βουλή. Όλα αυτά δυστυχώς συντελούν στο να θεωρεί ο κόσμος ότι η πολιτική πλέον είναι ένα πεδίο μόνο ανταλλαγμάτων και παζαριών και όχι πεδίο  που μπορεί να λύσει και να βελτιώσει την κατάσταση. Εμείς ως ΚΙΝΑΛ δεχόμαστε μια προσπάθεια λεηλασίας στο χώρο μας, δυστυχώς με διάφορα πρόθυμα στελέχη που προστρέχουν στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι  όμως ο ΣΥΡΙΖΑ η Κεντροαριστερά! Η πραγματική Κεντροαριστερά είναι το Κίνημα Αλλαγής, είναι η ψυχή και η καρδιά του ΠΑΣΟΚ. Σ’ αυτή την κατεύθυνση κάνουμε το Συνέδριό μας στις 31 Μαρτίου όπου πλέον θα ενοποιήσουμε τη φωνή μας, θα εκλέξουμε τα όργανά μας και πολύ πιο ενωμένοι-αποφασισμένοι και συντεταγμένοι θα συνεχίσουν την επαφή μας με το λαό και τα στρώματα που παραδοσιακά συζητούσαμε ενόψει και των κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων. Είμαι αισιόδοξος, ο κόσμος πιστεύει στο εγχείρημα. Οι 210.000 πολίτες μας επιβάλουν να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια και αυτή η προσπάθεια θα είναι νικηφόρα».

Άρης ΤσελίκοςΠΟΛΙΤΙΚΗ περισσότεραΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ