TAYTOTHTA - Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 |  


26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

06-03-2022 12:17:26

Έγκλημα στο Καναλλάκι - Σκότωσε πέντε κουτάβια - Συνελήφθη ο δράστης

 Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έγινε στο Καναλλάκι Πρέβεζας. Πέντε κουταβάκια βρήκαν φριχτό θάνατο από κτηνοτρόφο που τα χτύπησε μέχρι θανάτου με την γκλίτσα του. Τα μωρά είχαν γεννηθεί από την σκύλα του μέσα στην στάνη και ήταν επτά. Γλύτωσαν από την δολοφονική του μανία τα δυο. Όπως είπε ο ίδιος τα σκότωσε γιατί δεν … τα ήθελε. Προφανώς το να στειρώσει την σκυλίτσα δεν του είχε περάσει καν από το μυαλό. Τι πιο απλό από το να ξεφορτωθεί τα κουτάβια χτυπώντας τα μέχρι θανάτου. Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται, και όπως ενημέρωσε η πρόεδρος της «Παρέμβαση Για Τα Ζώα» Δώρα Τσάτση, Την Τρίτη θα απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή.

 Ένα φριχτό έγκλημα κατά των ζώων για το οποίο αναμένεται η τιμωρία. Υπενθυμίζουμε ότι ο δράστης παραπέμπεται για κακούργημα, ενώ υπάρχουν και τα διοικητικά πρόστιμα πολλών χιλ. ευρώ για τα εγκλήματα του. Και εδώ με αφορμή αυτό την φρικαλεότητα στο Καναλλάκι μπαίνει πάλι το ζήτημα της κατάστασης των ζώων στην ύπαιθρο, σε όλες τις στάνες και τα μαντριά τι γίνεται, πότε επιτέλους θα αρχίσουν έλεγχοι και μέχρι πότε τα ζώα αυτά θα είναι απροστάτευτα και έρμαια σε ανθρώπους όπως αυτός στο Καναλλάκι.

Παραθέτουμε την ολόκληρη την ανάρτηση της Δώρας Τάτση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς αναγνώστες να εκφράζουν την οργή και τον αποτροπιασμό τους και να ζητούν την τιμωρία του δολοφόνου.

Το σκυλί του τσοπάνου…

Από χθες ζει την απόλυτη φρίκη, γέννησε 7 κουτάβια μέσα στη στάνη. Όταν τα είδε ο ιδιοκτήτης και αφού δεν τα ήθελε άρχισε να τα χτυπάει με την γκλίτσα του όπως μας είπε ο ίδιος γιατί τι να τα κάνει;

3 ζούσαν, 4 ήταν ήδη νεκρά. Ως το πρωί πέθανε άλλο ένα αφού πρόλαβε να τα χτυπήσει όλα.

Δεν ξέρω αν θα ζήσουν και τα δυο που απέμειναν, η σκύλα είναι σε πανικό πρέπει να πάει σε ένα ασφαλές και ήσυχο περιβάλλον πράγμα που δυστυχώς δεν μπορώ να της προσφέρω, είναι από χθες το απόγευμα μέσα στο αυτοκίνητο.

Αυτό που με νοιάζει είναι αυτή και μόνο αυτή, να ηρεμίσει να ξεχάσει τι έζησε.

Παρακαλώ παρά πολύ αν κάποιος έχει χώρο να βοηθήσει μέχρι να βρούμε λύση. Μπορώ να την μεταφέρω όπου χρειαστεί.

Το μόνο που θα πω για τον ιδιοκτήτη της είναι ότι συνελήφθη και κρατείται.

Ας επικεντρωθούμε στην μάνα και τα μωρά, κατάρες και ανάθεμα δεν θα την βοηθήσουν. Για το περιστατικό θα υπάρξει ενημέρωση.

This dog gave birth to 7 puppies, yesterday the owner tried to kill them.we found 4 dead and 3 still alive. One more died until morning. We are looking for a safe place for her and her puppies, she is in my car since yesterday noon.

The owner was arrested.

Σε άλλη νεότερη ενημέρωση η Πρόεδρος της "Παρέμβαση για τα Ζώα" αναφέρει:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ζούνε και τα δυο μωρά η μαμά είναι πιο ήρεμη και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Είναι σε φιλοξενία επί πληρωμή σε δικό της δωμάτιο και σε λίγες ημέρες θα μπορεί να βγει και σε εξωτερικό χώρο.

Το ένα κουτάβι χρειάζεται παρακολούθηση γιατί δυστυχώς το χτύπησε και αυτό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ακόμη μια φορά στην Greek Animal Rescue που θα αναλάβει την μαμά και τα μωρά και μας βοήθησε για ακόμη μια φορά. Ευχαριστώ και όσους προσφέρθηκαν να την φιλοξενήσουν στην Αθήνα αλλά σε αυτήν την κατάσταση δεν μπορεί να κάνει τέτοιο ταξίδι.

Οποίος θέλει να βοηθήσει στα έξοδα για την οικογένεια μπορεί να κάνει κατάθεση στον λογαριασμό του σωματείου. Τράπεζα Πειραιώς INTERVENTION FOR THE ANIMALS

IBAN GR1001713050006305010232012

Το mail για το PayPal είναι

d.wra77@hotmail.com

Δικαιούχος "παρέμβαση για τα ζώα Πρέβεζα"

Ο ιδιοκτήτης της σκύλας πήγε σήμερα στον εισαγγελέα δεν αφέθηκε ελεύθερος και κρατείται στο Α.Τ Πρέβεζας ως την Τρίτη που θα πάει στον ανακριτή.

 







ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ περισσότερα



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ