TAYTOTHTA - Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 |  

Μ.Η.Τ. 232309



26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

08-04-2024 12:13:17

Ανακοίνωση ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Παρουσίαση Υποψηφίων για τις προκριματικές εκλογές του Ευρωψηφοδελτίου Ηπείρου

Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 στις 19:00 μ.μ. στην  Δημοτική Πινακοθήκη Γιάννης Μόραλης, θα γίνει η παρουσίαση των προτεινόμενων Υποψήφιων Ευρωβουλευτών Περιφέρειας Ηπείρου, για τις Προκριματικές εκλογές ανάδειξης υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικές εκλογές ανάδειξης των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Πρόκειται για μια καινοτόμο διαδικασία κατά την οποία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα μέλος ή φίλος/η κόμματος συναποφασίζει για ένα κομματικό ψηφοδέλτιο και επιλέγει ο ίδιος/α ποιοι/ες θέλει να τον εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα, δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς και οι φίλοι/ες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι οποίοι/ες θα προσέλθουν την 14η Απριλίου στα εκλογικά τμήματα και θα λάβουν μέρος στην προκριματική εκλογική διαδικασία συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα φίλου/ης του ΣΥΡIΖΑ-ΠΣ.   

Ο/η εκλογέας που θα ψηφίσει με φυσική παρουσία θα μπορεί να επιλέξει τους/τις υποψήφιους/ές της Περιφέρειας στην οποία ανήκει το Εκλογικό Τμήμα στο οποίο προσέρχεται. Τα Εκλογικά Τμήματα του Ν. Πρέβεζας  θα δοθούν στη δημοσιότητα τις προσεχείς ημέρες.

Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν αναρτημένοι οι υποψήφιοι/ες ανά Περιφέρεια με τα βιογραφικά τους.

 https://euroekloges.syriza2024.gr  







ΠΟΛΙΤΙΚΗ περισσότερα



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ