Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 |  


26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

11-10-2017 22:57:30

Αφέθηκε ελεύθερος ο «δράκος» των Ιωαννίνων

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο 25χρονος, οποίος, σύμφωνα με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, φέρεται να κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση κατ' εξακολούθηση και μία απόπειρα βιασμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες  που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, παραδέχτηκε τα περισσότερα από αυτά για τα οποία κατηγορείται πως έπραξε – πλην του βιασμού -, υπό την επήρεια αλκοόλ.
Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, τον οποίο όρισε το Δικαστήριο, ανέφερε πως οι περιοριστικοί όροι αφορούν την απαγόρευση εξόδου από τη Χώρα και την παρουσία του κάθε Δευτέρα στο Αστυνομικό Τμήμα, μέχρι την τακτική δικάσιμο, η οποία θα οριστεί τις επόμενες ημέρες.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 14 επιθέσεις του νεαρού «δράκου», αλλά εκτιμάται ότι τα θύματά του είναι πολύ περισσότερα. Ο 25χρονος εντόπιζε τα θύματά του στους δρόμους της πόλης όπου περπατούσαν βραδινές ώρες, τις ακολουθούσε μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών τους και εκεί εξαπέλυε τις επιθέσεις του προσπαθώντας να ασελγήσει πάνω τους. Ένα από τα θύματα ήταν μία ανήλικη μαθήτρια, ενώ μία γυναίκα κατήγγειλε ότι αποπειράθηκε να την βιάσει!

Οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων την άδεια να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 25χρονου, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλες γυναίκες στις οποίες επιχείρησε να ασελγήσει και εκείνες δεν το είχαν καταγγείλει.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ περισσότεραΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ