Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 |  


26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

15-05-2018 11:07:12

Συνεχίζει την επίθεση

Συνεχίζει την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος κάνοντας λόγο για «έλλειψη σοβαρότητας στο στρατηγικό σχεδιασμό της χώρας» σχετικά με τα προβλεπόμενα έσοδα στον προϋπολογισμό 1 δισ. ευρώ από τη φαρμακευτική… κάνναβη.
«Πιθανόν να έχει κάποιες χρήσεις, η φαρμακευτική κάνναβη, που υπό αυστηρό έλεγχο μπορούν να αξιοποιηθούν, αλλά δεν μπορεί να αποτελέσει άξονα της ανάπτυξης μιας χώρας» ξεκαθάρισε ο κ. Χρυσόγονος και πρόσθεσε πως «Αν ήταν τόσο εύκολο θα το έκαναν όλα τα κράτη της Ευρώπης. Εκτιμώ ότι βρίσκεται εκτός πραγματικότητας η συζήτηση. Έχει πλεονεκτήματα η χώρα μας και μπορεί να παράγει κατά κεφαλήν ΑΕΠ, πολύ υψηλότερο, δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε την πυρίτιδα ή την φαρμακευτική κάνναβη».
Ο κ. Χρυσόγονος εμφανίστηκε απαισιόδοξος για το μέλλον, καθώς όπως εξήγησε: «Δεν αισιοδοξώ ότι η επάνοδος της Ελλάδας σε αγορές πάνω από 2-3 χρόνια. Το 2022 έχουμε πολύ υψηλές αποπληρωμές».
Παρά την κομματική του «καταγωγή», ο Κ. Χρυσόγονος φαίνεται ότι έχει επαναπροσδιορίσει κάποια ζητήματα… Μακάρι να συνέβαινε το ίδιο και στους κυβερνώντες…περισσότεραΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ