Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 |  


26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

12-01-2018 12:39:20

Πολιτικά και άλλα

Επείγον υπόμνημα στους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου απέστειλε η ΓΣΕΕ στο οποίο τονίζει και αναλύει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στην απεργία, το οποίο υπονομεύεται με την υπό ψήφιση…

 

Νομοθετική παρέμβαση της Κυβέρνησης. Η ΓΣΕΕ ζητά από τους εκπροσώπους του Ελληνικού λαού στο Κοινοβούλιο να πράξουν το καθήκον τους, προασπίζοντας το Σύνταγμα και τις δημοκρατικές ελευθερίες.

 

Πολύ σωστή η κίνηση της ΓΣΕΕ, όμως η φωνή της σε ότι αφορά στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι προς «ώττα μη ακουόντων» καθότι προέχει το προσωπικό τους συμφέρον. Με 3% κατόρθωσαν – ο τρόπος και οι μέθοδοι που μεταχειρίστηκαν είναι γνωστοί – να…

 

Αρπάξουν την εξουσία…Είναι δυνατόν για όποιο βάρβαρο μέτρο που αφανίζει την Ελλάδα και τους πολίτες της, να προτάξουν όποιο άλλο συμφέρον, από το προσωπικό τους; Αν ήταν να το πράξουν θα το είχαν πράξει προ πολλού…

 

Υπήρξαν πολλές ευκαιρίες - σχεδόν σε μόνιμη βάση ο Τσίπρας τους καλούσε να υπογράφουν Μνημόνια, που κανένα δεν ήταν, κατ’ ελάχιστον έστω, υπέρ των πολιτών – στις οποίες δοκιμάστηκαν οι «ευαισθησίες»(!) τους. Τώρα πια είναι…

 

Θέμα ρουτίνας η διαδικασία της υπογραφής τους, σε όποιο Μνημόνιο. Γι’ αυτούς ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και ο σκοπός τους είναι να διατηρήσουν την καρέκλα…μέσω Μνημονίων…που τους επιβάλλουν οι «κακοί» δανειστές.

 

Ύστερα από όσα προανέφερα, δε νομίζω ότι πρέπει να αμφιβάλετε ότι οι ΣΥΡΙΖαίοι και οι Ανέληδες – να μην τους ξεχνούμε και αυτούς – θα πουν ένα εκκωφαντικό ναι! στο πολυνομοσχέδιο, που σαρώνει τα πάντα!

 

Το ΠΑΜΕ πήγε στο Υπουργείο Εργασίας, έφτασε μέχρι το γραφείο της Υπουργού Έφης Αχτσιόγλου και φωνάζοντας ότι «έχει χυθεί αίμα για την απεργία» ζήτησαν από την Υπουργό να αποσύρει τις ρυθμίσεις. Και βέβαια η Αχτσιόγλου το αρνήθηκε.

 

Η Αχτσιόγλου είναι η…αγωνίστρια της αριστεράς που…επιστρατεύτηκε από τον Τσίπρα να συμβάλλει στην…πρόοδο της Χώρας και των Ελλήνων πολιτών…Για να προοδεύσουν οι πολίτες δεν πρέπει να γίνονται απεργίες!!!

 

Η Αχτσιόγλου που μας Κυβερνάει – υπογράφοντας χωρίς προβληματισμούς και ερωτήματα – είναι εκείνη η Αχτσιόγλου που παρήλασε με άλλους προοδευτικούς νέους στα Σκόπια, υπέρ της ονομασίας των Σκοπιανών σε Μακεδονία. Για μια ακόμα φορά δείτε ποιοι μας Κυβερνούν!

 

Βάλτε τώρα που γυρίζει φαίνεται να είπαν ο Τσίπρας και οι λοιποί σύντροφοί του, «ρίχνοντας» στο πολυνομοσχέδιο, σκούπα ότι… «έβρισκαν» μπροστά τους.

Στο νομοσχέδιο αυτό και η κατάργηση των άμισθων Υποθηκοφυλακείων Φιλιππιάδας και Θεσπρωτικού.

 

Ο Δήμαρχος Ζηρού Ν. Καλαντζής καταγγέλλει την απόφαση αυτή της Κυβέρνησης και δηλώνει ότι «πρόκειται για μια απόφαση που συνεχίζει την απαξιωτική πρακτική και την αδιαφορία απέναντι στους κατοίκους των μικρομεσαίων Δήμων της Περιφέρειας όπως και ο δικός μας».

 περισσότεραΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ