Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 |  


26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

17-10-2017 10:17:50

Πολιτικά και άλλα

Την ομάδα των δώδεκα συμβούλων του, - σημαδιακός αριθμός δώδεκα όσοι οι Απόστολοι του Χριστού – οι οποίοι θα συμβάλουν στη διαμόρφωση του προγράμματός της – ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

 

Στη δήλωσή του ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «έρχονται για να ικανοποιήσουν το αίτημα της Κοινωνίας για ανανέωση της πολιτικής και να σχεδιάσουμε μαζί τους…

 

Τις απαντήσεις στα πραγματικά προβλήματα».

«Δώδεκα νέοι άνθρωποι από το Δημόσιο Τομέα, την εκπαίδευση, το Πανεπιστήμιο, την αγορά, την πραγματική οικονομία, είναι μαζί μας στην προσπάθεια να σχεδιάσουμε την Ελλάδα, που μας αξίζει.

 

Αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο Κ. Μητσοτάκης συμπληρώνοντας: «Συνδυάζουν, σπουδές, επαγγελματική πείρα, κέφι και διάθεση για συμμετοχή στα κοινά. Συμβάλουν στη διαμόρφωση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και των θέσεων των τομέων.

 

Καταλήγοντας ο Πρόεδρος της γαλάζιας παράταξης αναφέρει: «Θέλω ιδιαίτερα να τους ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκρισή τους, στην πρόσκλησή μου να βοηθήσουν ώστε να διαμορφώσουμε, όλοι μαζί, το σχέδιο…

 

Για την οριστική έξοδο της Χώρας μας από την κρίση» Αυτά βλέπει ο Τσίπρας και μπαίνει στα πολεμικά, και πετάει στους αιθέρες – με αρκετό σπαβέντο – για να το παίξει αγέρωχος.

 

Μαθητές «εξόριστοι» από το Νομό και καθηγητές «λάστιχο» είναι η εικόνα που παρουσιάζουν τα Γυμνάσια και Λύκεια της Πρέβεζας, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Απόστολος Κατσανάκης…

 

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν οι εκπαιδευτικοί την περασμένη εβδομάδα, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ…

 

Αλλά και οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν λόγω των συγχωνεύσεων ειδικοτήτων στο ΕΠΑΛ Πρέβεζας λόγω ολιγομελών τμημάτων, μαθητές «εξοστρακίζονται» σε άλλες πόλεις του Νομού, αλλά και εκτός Νομού.

 

Θα παρατηρήσω ότι η πολιτική του Υπουργείου, - αριστερή πολιτική – πολιτική της εύκολης λύσης είναι το κλείσιμο των ολιγομελών τμημάτων του ΕΠΑΛ και οι μαθητές ας πάνε όπου θέλουν!

 

Ας πάνε – όπως θάλεγε ο Καρανίκας – στα «τσακίδια». Άλλο δεν έμεινε στην Κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων να ασχοληθεί με την τύχη των μαθητών και κυρίως να κρατήσει ανοιχτά ολιγομελή τμήματα.

 

Για να σπουδάσουν αυτό που επέλεξαν, οι μαθητές του ΕΠΑΛ. Το Υπουργείο θέλει να κάνει οικονομία. Οι ξένοι – οι εταίροι μας, όπως τους λένε οι Συριζαίοι, τώρα που τα βρήκαν με τους δανειστές μας – θέλουν όσα περιλαμβάνουν τα Μνημόνια Τσίπρα, που θα τα βρει «η πρώτη φορά αριστερά» αν δεν διαλύσει τα πάντα.

 περισσότεραΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ