Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 |  


26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

04-08-2017 13:50:00

Πολιτικά και άλλα

Μέσα στην πρωτοφανή κατάθλιψη των Ελλήνων πολιτών που… «χτυπάει την πόρτα της παράνοιας, λόγω της πολιτικής της Κυβέρνησης «λαϊκής Κυριαρχίας» υπάρχει ο Βασίλης Λεβέντης…

 

Να ψυχαγωγεί έστω για λίγο, τον πανικό και την απόγνωση τους. Πήρε φόρα ο Λεβέντης και καταγγέλλει κάποια ιδιωτικά κανάλια που δεν τον…παίζουν…Δεν μεταδίδουν όπως λέει…

 

Τις ημερήσιες ανακοινώσεις της Ένωσης Κεντρώων. «Εμείς ως Ένωση Κεντρώων αποστέλλουμε στο ΑΠΕ καθημερινά μια έως τρεις ανακοινώσεις της Ένωσης, τα κανάλια υποχρεούνται να τις παίρνουν από το ΑΠΕ.

 

Μου άρεσε το: «υποχρεούνται» καθώς και το ότι δολίως – τα κανάλια πάντα – σταματούν την ενημέρωση στο Ποτάμι…Και κατηγορεί τα Κανάλια για ρατσισμό και καλεί τον Ν. Παππά να παρέμβει για να σταματήσει, η «μεγάλη που του γίνεται αδικία»(!)

 

Σφοδρή η αντίδραση του συνόλου σχεδόν της αντιπολίτευσης για τη «φωτογραφική» - όπως καταγγέλλεται – υπουργική τροπολογία, για την προμήθεια ηλεκτρονικών πλατφόρμων, μέσω αυτών θα γίνονται πλειστηριασμοί κατοίκων.

 

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης υποστήριξε ότι σχεδιάζεται να ανατεθεί απευθείας το έργο, σε επιχειρηματία – συντοπίτη – όπως είπε – του Υπουργού Σταύρου Κοντονή: «Άκουσα τον Πρωθυπουργό όπως και εσείς, να μιλάει για Δημοκρατία…

 

Για Δημόσια Πανεπιστήμια, για χαρούμενα πρόσωπα που βλέπει στην Παιδεία. «Δεν τον άκουσα όμως να αποσύρει τις διατάξεις που κάνουν τους Συμβολαιογραφικούς Συλλόγους Ιδιωτικού Δικαίου…

 

Για να γίνει κατάτμιση και απευθείας ανάθεση στον συντοπίτη του Υπουργού». Αν χρειαστεί και άλλη ανάθεση σημειώνει ο Χάρης Θεοχάρης «θα κάνετε και τους δικηγορικούς Συλλόγους Ιδιωτικού Δικαίου.

 

Σφυροκοπείται ανελέητα η Κυβέρνηση και «ισοπεδώνεται» ο Αλ. Τσίπρας…Όμως αλαζονεία, λαϊκισμός, θράσος. Και πάθος για την εξουσία, δεν τους αφήνουν να κατανοήσουν ότι ήταν άσχετοι και οι εμμονές τους, τους έκαναν επικίνδυνους.

 

Αυτά τα «χαρίσματα» πλήρωσε ακριβά και εξακολουθεί να πληρώνει ο Ελληνικός λαός.

Είναι βαρύ το τίμημα και ολέθρια τα αποτελέσματα…Αυτό πλέον το καταλαβαίνει και ο πιο άσχετος.

 

Καθημερινές εκδηλώσεις στην Πρέβεζα όπως άλλωστε και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι ένας τρόπος άμυνας, εναντίον των βάρβαρων μέτρων που ισοπεδώνουν τη Χώρα.

 

Να μετέχετε σε όλες γεμίζοντας τις «μπαταρίες σας» για το χειμώνα, που τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Εκτός και αν ως τότε πάρουν δρόμο ο Τσίπρας και η παρέα του!

 περισσότεραΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ