Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 |  


26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

31-07-2017 10:54:44

Πολιτικά και άλλα

Η Οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο και ο Τσίπρας δίνει συνεντεύξεις και αραδιάζει ψέματα και ανοησίες…Για να δίνει αφορμές για τον κάνουν…

 

«Ρόμπα» τα διάφορα ΜΜΕ…Δεν υπήρξε φαινόμενο Τσίπρα μεταξύ των πολιτικών. Ψέματα και λαϊκισμός είναι τα προσόντα του. Με αυτά άρπαξε την εξουσία και σε αυτά στηρίζει την συνέχιση διατήρησης της εξουσίας.

 

«Έχει το μεγάλο χάρισμα»  να τον αποκαλούν δημόσια ψεύτη και λαϊκιστή και να έχει χαραγμένο στο πρόσωπό του το χαμόγελο του «ευτυχούς ανόητου». Αυτή την εικόνα δείχνει και αυτό ακριβώς βιώνουν οι πολίτες.

 

Ίσως γι’ αυτό βλέπει γελαστά και χαρούμενα τα πρόσωπα των πολιτών. Το αντίθετο συμβαίνει στα πρόσωπα των πολιτών έχει «εγκατασταθεί» μόνιμα η σκιά της μελαγχολίας…Μια μελαγχολία που βγαίνει…

 

Προς τα έξω ως η έκφραση της καθημερινότητας που βιώνουν, της αγωνίας και του φόβου για το τι άλλο χειρότερο ίσως από όσα έζησαν θα εμφανιστεί, για να κάνει πιο απαίσιο τον εφιάλτη που βιώνουν.

 

Ο Πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύθηκε ότι θα μειώσει τους φόρους, ξεκινώντας με τους φόρους στις επιχειρήσεις, από το 29% στο 20% εντός μιας διετίας. «Και θα ισοσκελίσουμε την όποια απώλεια εσόδων…

 

Μέσα από ένα συγκροτημένο σχέδιο συμμαζέματος του Κράτους»πρόσθεσε. Η Κυβέρνηση όπως όλοι βλέπουμε την απώλεια εσόδων προσπαθεί να την ισοσκελίσει, βάζοντας φόρους. Και με αυτό…

 

Ανοίγει ένα φύλο κύκλο που δεν μπορεί να κλείσει…Καθώς οι φόροι αντί να βελτιώσουν επιδεινώνουν την κατάσταση και αντί βελτίωση στην αγορά έχουμε κλείσιμο επιχειρήσεων, αύξηση ανεργίας, μείωση εσόδων.

 

Πάντα άλλοι φταίνε εκτός από τους Κυβερνώντες που δεν μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση. Το αντίθετο την σπρώχνουν με την πολιτική τους όλο και πιο βαθιά.

 

Οι αριστεροί που Κυβερνούν βλέπουν κάποιες «δυνάμεις» που δεν αφήνουν την Ελλάδα να φύγει από την επιτήρηση. Αυτό ακούσαμε πρόσφατα από τον Γιάννη Δραγασάκη, να λέει σε ραδιοφωνική συνέντευξη.

 

Με αυτές τις «δυνάμεις» διαπραγματεύτηκαν! Η διαπραγμάτευση ήταν τα Καραγκιοζιλίκια που διήρκησαν ένα χρόνο περίπου και τα οποία όλοι οι Έλληνες βιώσαν!

Καραγκιοζιλίκια με πρωταγωνιστές Τσίπρα και Βαρουφάκη.περισσότεραΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ