Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 |  


26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

08-02-2018 13:51:59

Να φύγει άμεσα!

«Δεν μπορεί να υπάρξει πατριωτισμός της μίζας και της διαφθοράς Είναι εγκληματικό πολιτικοί άνδρες να επιδίδονται σε πατριωτισμό και να καταγγέλλουν ως πολιτική δίωξη την αναφορά των ονομάτων τους σε δικογραφίες» είπε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο 9ο αναπτυξιακό συνέδριο για τη Δυτική Ελλάδα.

Μιλάει για πατριωτισμό ο άνθρωπος που έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά και δεν την άφησε άλλους 9 μήνες περίοδο κρίσιμη στην οποία η Ελλάδα χρειάζονταν υπεύθυνη Κυβέρνηση. Και την έριξε απειλώντας τους ανεξάρτητους βουλευτές αν ψηφίσουν πρόεδρο. Για να έρθει αυτός ο άχρηστος να μας χρεώσει άλλα 100δις σε 6 μήνες να υπογράψει δύο μνημόνια να κλείσει τις τράπεζες  (ακόμη έχουμε Capital Control) και να ξεπουλήσει την δημόσια περιουσία για 100 χρόνια.

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι είναι επικίνδυνος για τη χώρα και κατώτερος των περιστάσεων. Ο  πιο διχαστικός και ανέντιμος πολιτικός όλων των εποχών για την πατρίδα μας. Έχει πάρει τον κατήφορο επικίνδυνα. Προσπαθεί να ξεφύγει από το θέμα της fyrom με σκανδαλολογία.  Είναι σε πανικό και το καλύτερο που έχει να κάνει για  τον τόπο είναι να φύγει άμεσα!

 περισσότεραΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ