Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 |  


26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

21-11-2023 09:34:39

Λέει ανοησίες...

Σφοδρή επίθεση στον Παύλο Πολάκη για την ανάρτηση που έκανε αναφορικά με τη χορήγηση αντι-ιικού φαρμάκου στην Σία Αναγνωστοπούλου το 2022 εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

"Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο ο κ. Πολάκης, έχουν μια εσωκομματική κόντρα, αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου" είπε ο κ. Πλεύρης που χαρακτήρισε την ανάρτηση Πολάκη χυδαία, καθώς αποκαλύπτει απόρρητα ιατρικά στοιχεία της κ. Ανανωστοπούλου. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Π. Πολάκης αντέδρασε με επίθεση επί προσωπικού προς την Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία είχε εκφράσει τις αμφιβολίες της για την επάρκειά του για τη θέση του υπερτομεάρχη που έχει αναλάβει.  Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Π. Πολάκης υποστήριξε ότι η ίδια και ο σύζυγός της έλαβαν πέρυσι την αντιική θεραπεία που δικαιούνταν έπειτα από δική του δημόσια επίθεση στον Θάνο Πλεύρη και την Μίνα Γκάγκα.

Ο Θ. Πλεύρης ωστόσο διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς Πολάκη λέγοντας ότι "εγώ δεν επικοινώνησα ποτέ μαζί του όσο ήμουν υπουργός παρά μόνο στα θέματα τα κοινοβουλευτικά".

Όπως είπε, "τα αντιικά φάρμακα είχαν την εξής διαδικασία για να καταλάβετε πόσο ανόητο είναι αυτό που λέει ο κ. Πολάκης, που τα λέει με την ανοχή του κ. Κασσελάκη. Για την κ.Αναγνωστοπούλου όπως και για όλους τους ασθενείς γινόταν συνταγογράφηση από γιατρό και η επιτροπή ενέκρινε αν πληρούσαν τα κριτήρια σε διαδικασία που ολοκληρωνόταν σε 24 ώρες. Η κ. Αναγνωστοπουλου προς τιμή της ακολούθησε τη διαδικασία όπως όλοι οι πολίτες".

"Ο κ. Πολάκης λέει ανοησίες, όλα γίνονταν βάσει επιτροπής. Η διαδικασία είναι συγκεκριμένη με κριτήρια. Είναι ψεύτης και συκοφάντης ο κ. Πολάκης, που λειτουργεί ως μπροστινός του κ. Κασσελάκη. Όπως γινόταν επί Τσίπρα, έβγαινε ο Πολάκης και έβριζε και υπηρχε ανοχή, τώρα έχει την ανοχή του κ. Κασσελάκη" πρόσθεσε ο κ. Πλεύρης.

"Είναι γιατρός και επιλέγει να επιτεθεί στην κ. Αναγνωστοπούλου σε θέμα που σχετίζεται με την υγεία της. Δεν είναι ελεεινός ο άνθρωπος;" είπε και πρόσθεσε:

"Τα αντι-ικα δεν ήταν ό,τι γουστάρει ο Πολάκης ή Πλεύρης. Υπήρχαν κριτήρια. Ειναι χυδαίο αυτό που υπονοεί και για μένα, ότι καθόμουν σε μια καρέκλα και έβλεπα τις αιτήσεις και έλεγα ότι αυτός δεν θα πάρει επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ".περισσότεραΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ