Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 |  


26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

11-10-2017 13:06:23

Ήταν ατυχέστατη…

«Αν αυτές οι καταστάσεις ήταν φυσιολογικές, τότε ο Θεός δεν θα δημιουργούσε (όπως μαθαίναμε στο σχολείο) τον Αδάμ και την Εύα.. αλλά τον Αδάμ και τον…Γιώργο», έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Βουλευτής ΝΔ Πρέβεζας Στ. Γιαννάκης για το επίμαχο νομοσχέδιο που κατέθεσε η Κυβέρνηση, σεβόμενος όπως λέει την προσωπική ζωή του καθενός και της καθεμιάς, όπως και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.

Ο Βουλευτής στη συνέχεια του σχολίου του επεξηγεί ότι η αναφορά του έχει σχέση με το ηλικιακό (15 ετών) που περιλαμβάνει το Νομοσχέδιο…

Εκτιμούμε ότι το συγκεκριμένο σχόλιο δεν έχει ουδεμία σχέση με την κριτική που θέλει να ασκήσει ο Βουλευτής, αντιθέτως μπορούμε να πούμε ότι δείχνει –έμμεσα- την αντίθεση του Βουλευτή σε οτιδήποτε έχει να κάνει με αλλαγή φύλου, την στιγμή μάλιστα που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις συνανθρώπων μας. Κάποιοι επικρότησαν τη δήλωση του Βουλευτή… Από την δική μου την πλευρά νομίζω ότι ήταν ατυχέστατη. Θεωρώ ότι η αντιπολιτευτική ρητορική πρέπει να βασίζεται σε σοβαρά επιχειρήματα, όπως για παράδειγμα η πρόταση της ΝΔ για την αλλαγή φύλου στα 18 έτη, πρόταση στοχευμένη και ουσιαστική.

Είναι φρόνιμο, από την στιγμή που αδυνατούμε να επιχειρηματολογήσουμε για ένα θέμα, να σιωπούμε…

 περισσότεραΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ