Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 |  


26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

13-02-2018 11:28:13

Η υπόθεση Novartis Στημένη από τον Αλ. Τσίπρα Εκτίμησε ο Αδ. Γεωργιάδης

Στημένη από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα η υπόθεση Novartis, εκτίμησε ο Άδωνης Γεωργιάδης. «Από τη Novartis δεν έχω πάρει ούτε καφέ εσπρέσο» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και επισήμανε ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες χρησιμοποιούν τη λέξη «πιστεύω». «Αυτά δεν είναι στοιχεία» τόνισε. 
Δήλωσε επίσης ότι έχει συναντηθεί πολλές φόρες με τον Κωνσταντίνο Φρουζή, γιατί ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Εταιρειών Ελλάδας.

Ανέφερε ακόμη ότι δημοσιογράφος που έχει κάνει τα περισσότερα ραντεβού με τον κύριο Φρουζή είναι ο Κώστας Βαξεβάνης.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε δε ότι η «επί τρία χρόνια συνεργάτης του κ. Παπαγγελόπουλου» εισαγγελέας κ. Τουλουπάκη δεν ερεύνησε τον τροφοδότη λογαριασμό της εταιρείας στην Ελβετία, ύψους 28 εκατ. ευρώ. Εκτίμησε ότι από το λογαριασμό αυτό πήγαιναν χρήματα σε γιατρούς του ΕΣΥ και όπως είπε, αποκλείεται να μην βρίσκονται στη λίστα γιατροί - κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, η κα Τουλουπακη σταμάτησε την έρευνα στον τροφοδότη λογαριασμό και έφτασε στους προστατευόμενους μάρτυρες, γιατί δεν είχε σκοπό την αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά να παίξει πολιτικά παιχνίδια.

 περισσότεραΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ