Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 |  


26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

14-03-2018 10:56:47

Ευθύνες στην Κυβέρνηση Για τα έκτροπα στην Τούμπα

Ευθύνες στην κυβέρνηση για τα έκτροπα του γηπέδου της Τούμπας και την είσοδο του οπλισμένου Ιβάν Σαββίδη επιρήπτει η ΝΔ.
Με αφορμή συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για τον Πολιτισμό η Όλγα Κεφαλογιάννη υπογράμμισε «Οι χθεσινές εικόνες τραυματίζουν για ακόμα μία φορά τη χώρα. Δίνουν το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μία καχεκτική Δημοκρατία, με μία κυβέρνηση ανίκανη να εφαρμόσει κανόνες και να εφαρμόσει το κράτος δικαίου».

Επίσης ο Γιάννης Ανδριανός κάλεσε την κυβέρνηση να δράσει στοχευμένα για να βγάλει τον ποδοσφαιρικό αθλητισμό από το τέλμα.
Ευθύνες στον αρμόδιο υφυπουργό επέρριψε ο Ιάσωνας Φωτήλας λέγοντας «ο κ. Βασιλειάδης για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και έναν φίλαθλο που πέταξε ρολό από ταμειακή μηχανή και τραυμάτισε τον προπονητή είχε πει: «από έναν ηλίθιο μία ομάδα κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα».
Εγώ για τα χθεσινά θα πω… « από έναν άλλο κύριο (Σαββίδη) -  το χαρακτηρισμό τον αφήνω στον κ. Βασιλειάδη -  μια χώρα κινδυνεύει να χάσει την αξιοπρέπειά της.
Όμως η αμετροέπεια που έδειξε ο συγκεκριμένος κύριος δεν είναι τυχαία είναι η ίδια που καθημερινά σχεδόν δείχνουν υπουργοί και κυβερνητικά στελέχη. Αμετροέπεια και καθεστωτισμός. Αυτό ζούμε σήμερα».περισσότεραΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ