Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 |  


26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

12-10-2017 12:07:45

Εικόνα κατάρρευσης

Το μόνο κόμμα που ήταν συντεταγμένο στην διαδικασία της ψηφοφορίας για το άρθρο της ταυτότητας φύλλου ήταν η ΝΔ. Τόσο τα κυβερνητικά κόμματα όσο και τα υπόλοιπα της Αντιπολίτευσης, πλην ΚΚΕ και ΧΑ, με τα ΟΧΙ που έγιναν ΝΑΙ, με τις απουσίες των Βουλευτών και με τις υπόλοιπες παλινωδίες, θύμισαν ρεμπέτ ασκέρι.

Από την πλευρά της Πειραιώς, τονίζουν πως οι 148 Βουλευτές, είναι βαρύ πλήγμα για την συγκυβέρνηση και σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της.

Θα πρέπει να πούμε πως το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, δείχνει πως τα δύο κόμματα που συγκυβερνούν αντιμετωπίζουν όχι μόνο προβλήματα μεταξύ τους, καθότι απέχουν ιδεολογικά και τους ενώνει μόνο η καρέκλα, αλλά αντιμετωπίζουν προβλήματα εσωκομματικά αμφότερα.

Η συγκυβέρνηση παρουσιάζει εικόνα κατάρρευσης η οποία επήλθε μετά από παρατεταμένη πολιτική σήψη από την εποχή του δημοψηφίσματος και ύστερα.

Αναρωτιέμαι αλήθεια, εάν αυτή η σύνθεση του Κοινοβουλίου, ψηφίσει τα νέα μέτρα που επιμένει το ΔΝΤ να ληφθούν…  διότι νέα μέτρα έρχονται και ο Ευκλ. Τσακαλώτος είναι αυτός που θα έχει για άλλη μία φορά το ρόλο του… «ταχυδρόμου».

 περισσότεραΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ