Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 |  


26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

17-01-2018 10:28:26

Θετική η είδηση Για το ΤΕΙ Πρέβεζας

Θετική η είδηση για την παραμονή και την αναβάθμιση του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Πρέβεζας. Εξέλιξη που οφείλεται στις παρεμβάσεις του πρώην Προέδρου του Τμήματος Μιχάλη Διακομιχάλη, ο οποίος με έντονο τρόπο έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου προς όλες τις κατευθύνσεις προκειμένου οι κυβερνώντες να μην διανοηθούν να προβούν σε μια τέτοια αλλαγή.

Χωρίς να θέλουμε να περιαυτολογήσουμε, τα πρωτοσέλιδα της Τοπικής Φωνής για το θέμα, αλλά και η αυστηρή κριτική στον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μπάρκα, ο οποίος θα ήταν υπόλογος στην τοπική κοινωνία, σε περίπτωση που το ΤΕΙ μεταφέρονταν στα Ιωάννινα, συνέβαλλαν στην θετική αυτή η εξέλιξη.

Το πιο πιθανόν είναι οι πληροφορίες για την αναβάθμιση του ΤΕΙ να επιβεβαιωθούν και πλέον η Πρέβεζα θα διαθέτει όχι ένα Τεχνολογικό αλλά ένα Πανεπιστημιακό Ίδρυμα με ότι αυτό συνεπάγεται για την πόλη μας. Άλλωστε, οι αποφάσεις που ελήφθησαν, δικαιώνουν του διεκδικούντες, καθώς το Τμήμα Λογιστικής της Πρέβεζας διαθέτει όλα τα προαπαιτούμενα για να αναβαθμιστεί σε Πανεπιστημιακό ίδρυμα.περισσότεραΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ