Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 |  


26820 89250
topfonip@otenet.gr

Καθημερινή Ανεξάρτητη
Εφημερίδα της Πρέβεζας

11-05-2018 12:54:15

Ξεναγήσεις…

Η περιστέρα είναι κομμάτι δύσκολο να ξεναγήσει μια καμήλα και μάλιστα σε μουσείο, αφενός διότι το πουλί που συμβολίζει την ειρήνη, δύσκολα θα βρεθεί με το θηλαστικό που συναντάμε στις ερήμους…, αφετέρου είναι κομμάτι δύσκολο ένα πουλί να ξεναγήσει μια καμήλα…

Στην περίπτωσή μας όμως συνέβη...

Πρόκειται για τη σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα Περιστέρα Μπαζιάνα η οποία ξενάγησε χθες στο Μουσείο Μπενάκη τη δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του πριγκιπικού ζεύγους του Ηνωμένου Βασιλείου στη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από πρόσκληση της Περιστέρας, επισκέφθηκαν το κεντρικό κτήριο του Μουσείου Μπενάκη  που στεγάζεται στο νεοκλασικό κτίριο της οικογένειας Μπενάκη. 

Η κ. Μπαζιάνα είχε την ευκαιρία να ξεναγήσει τη δούκισσα της Κορνουάλης, η οποία έχει εκδηλώσει την αγάπη της για τη χώρα μας και τον πολιτισμό μας, όπως άλλωστε και ο πρίγκιπας Κάρολος.

Ο Αλέξης δεν ήταν στην παρέα…, με φρεσκαρισμένα τα αγγλικά του συνομιλούσε με τον Κάρολο.

Βλέπετε για τους μέσα είναι αριστερός ο Αλέξης και αποφεύγει τους βασιλικούς σαν ο διάολος το λιβάνι, αλλά για τους έξω, έβαλε στην άκρη τις «αριστερές του πεποιθήσεις» και υπέβαλε τα σέβη του στον πρίγκιπα Κάρολο…

Την ίδια στιγμή οι Έλληνες αγωνιούν για τα νέα μέτρα που έρχονται, με πρώτα «θύματα» τους συνταξιούχους…

 περισσότεραΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ